Wups

Har visst inte bloggar ordentligt på ett tag hehe. Eller inte sen i typ onsdags iaf. Så kan ju börja berätta om Valborg. Vad gjorde jag ens efter skolan?? Haha pluggade bara tror jag innan det var dags att åka till stallet. Var i caféet hela kvällen, och det är ju så mycket roligare på Valborg än på familjedagarna. För på Valborg är det alltid packat med folk, så himla kul!! Efter att vi plockat ihop så åkte jag hem snabbt och fixade till mig innan jag gick till Sara. Där var Hanna, Negin, Moa, Marija, Maja och Mathilda. Hade så kul, det var ett tag sen jag träffade "hela" gänget och det är alltid lika kul. Kändes som jag var där hela natten men var nog hemma vid 1/1.30. Vi körde beerpong och heads up och snackade om allt möjligt. Åh fun!! 

I torsdags så var det galoppbanan som gällde! Låg dock i sängen typ hela dagen innan det, var ju tvungen att läsa ut min bok ;-) hehe dags att börja på nästa. Nej men vid 4 hade jag och pappa vart och hämtat transporten och lämnat den i stallet. Så fixade vi hästarna, lastade och åkte nån gång efter fem. Det var jag, Carro, nellie och Victoria och väl där mötte vi även upp Annika och Hanna! Det var så himla kul. När vi var där förra gången var det ju roligt i sig, men hästarna drog inte på lika mycket! Det kan dock ha berott på vädret, det var hur varmt och kvavt som helst. Iaf, i torsdags. Peppar var fin i skritten, hon som brukar vara VÄLDIGT långsam i skritten fick allt fart. Inte som Jennie dock som inte tog ett steg i skritt, men hon var fram av sig själv. I traven kunde jag nästan inte hålla henne från att springa och galoppera. Annika och Carro var lite längre fram än oss så peppar ville ju dra fram till dom. Hon är sån vinnarskalle och ska alltid vara först. Så det blev lite galopp emellanåt och jag har aldrig vart med om en så snabb trav på henne 😂 sen kom ju galoppen då. Jag höll henne i början när nellie drog på Jennie (som sprang som FAN) men släppte henne nästan direkt. Hon ska alltid hålla på när jag håller henne så det tog en liten stund innan hon sprang iväg hon med haha. Jennie kunde vi inte komma ikapp, hur mycket hon än ville, men hon var så nöjd när vi körde om vic ;-) skitkul var det iaf och det märktes tydligt att hästarna oxkså tyckte det. När vi skulle lasta och åka hem ville hon absolut inte gå på transporten, som hon annars bara brukar kliva på. Gullet!!!! Pappa fick allt beröm också, det var bara han med och han höll i hästen, städade transporten mm. Lite rädd haha men vågade ändå :D 

Hade tänkt fixa bilderna som Moa tog igår men tiden verkligen rann iväg. Jag var i stallet nästan hela dagen. Frida skulle ha en MK klass vid 12 för oss, så var där typ tolv (hehe är ju alltid lite sen). Helt plötsligt var klockan halv åtta och det var dags att åka hem, jag skulle ju med Maja, Marija och Moa till stan. Så vid nio åkte vi till stan, satte oss på källarn en stund och sen åkte vi vidare till ett gäng där marre kände en av dom. Så där var vi till kanske 2?? Påvägen hem gick vi till donken också för att köpa paj, men så säger hon i kassan att vi lika gärna kunde få dom. Hur glada blev inte vi då??????? Jävligt nöjda haha.

Oj vilket långt inlägg haha men kände mig tvungen att berätta om mitt intressanta liv. Nu sitter jag iaf med bilderna, fastän jag borde plugga, och ikväll är det bio som gäller! Ska äntligen gå och se divergent hehe. Blir nog lite mat på stan först, yum. 

Blev en liten klarre ändå, hon var pigg men kände att hon var lite trött från galoppbanan. 


Det var så kallt!!!!!!
Ful jag E :-)
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0