TVD

Ligger nerbäddad i sängen och tänkte kolla igen de sista avsnitten av TVD som jag missat. Läste även ut Allegiant förut.... Arg!!!!!!!!!!!! Haha...

Iaf så matten igår var faktiskt helt ok. Vi fick ett gammalt nationellt prov som vi gjorde. Känns ju bara som att jag behöver repetera allt vi gått igenom så ska allt gå hyfsat bra. Var hemna vid nio och tänkte lägga mig tidigt men den här jävla hostan. Varje gång jag nästan hade somnat vaknar jag av att jag hostar sönder. Tack för den:-) kan knappt andas genom näsan också, det gjorde ju verkligen saken bättre. Vaknade imorse och hade ont i hela kroppen, typ träningsvärk i rygg och mage. Kändes ju väldigt nice. 

Hade faktiskt tänkt gå till skolan idag, eller iaf engelskan för att veta mitt kursbetyg. Men ingen annan var där när jag kom så sket i det hehe. Men köpte ett par ballerina (för en gångs skull passar ett par ballerina) och hämtade min klänning. Åkte hem, gjorde inte så mycket innan jag åkte till stallet. Blev en runda runt klareberg med nellie och vic. Red bara i linne också, hur gött är inte det?! Riktigt härligt var det faktiskt, och hästarna var taggade. 

Imorgon väntar solning, plugg och åka till Götaplatsen för att kolla och ta kort på frida, Hanna och Carro som har sin bal. Blir nog en fika i stan efter det med nellie och vic :-)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0