Fredag 23maj 2014

Hej! Snabbt inlägg, håller på att kolla igenom bilderna mamma och pappa och pau tog igår. Kollar även igenom allas bilder på fb haha. 

Idag har jag iaf inte gjort någonting. La mig typ 5 igår så har vart så trött hela dagen. Läst, solat. Släppte bara ut Alfons och la mig igen, så gick intw upp ur sängen förrän typ 3 egentligen...... Och mitt hår idag.  Har inte ens försökt mig på det. Det var så mycket tuperat, små flätor och hårsprej. Nice :-) 

Så åkte till stallet sent idag. Eftersom det var så varmt red jag barbacka på pepp! Jag och vic red en bit på säve, härligt. Jag ramlade inte av även om jag trodde jag skulle ramla av sista galoppen. Eller näst sista. Iaf, hon satte världens fart, att sitt kvar var inte så svårt men att göra annat, som att bromsa, var mycket svårare. Trodde hon skulle göra en tvärnit så jag skulle flyga men nej, hon var duktig och saktade av i tid :-) väldigt härligt var det iaf och för att jag red i shorts fick jag fina smutslinjer. Såg ut som att jag skitit ner mig :D


Tror hon tyckte om ridturen idag ändå, hon hade öronen framåt hela tiden :-D

Asså fy 😂
Kollade när vic också red barbacka. Hon var dock lite mer våghalsig som hoppade ;-)
MMMMM åkte och köpte paj också MUMS

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0