America better prepare themselves

Har verkligen haft så otroligt blandade känslor idag. Detta är ju något jag vill göra, och förhoppningsvis kommer allt och alla vara kvar när jag bestämmer mig för att komma hem igen. Så dagen har egentligen gått åt att behandla detta, och bara försökt de fördelarna över nackdelarna. Jag vet inte hur jag ska klara av att lämna min familj, alfons, mina vänner och allt det vanliga. Ridningen som blivit en så stor del i mitt liv kommer nog inte försvinna helt men det kommer aldrig bli som förut.
 
Imorse bokade mamma biljetten till USA. Utan retur. Jag kommer bo hos Kelly och Cassidy i början iaf, sen får vi se vad som händer. De kommer iaf ta med mig på resor överallt så jag får upptäcka USA och de ställena man vill åka till. Det är ju ganska stort så kommer ju inte kunna ha tid eller pengar att åka överallt ;-)
 
Det jag ska göra där är iaf att jobba, jag kommer alltså inte plugga där. Både Cassidy och Kelly har kontakter lite överallt (och det är inte alls lika svårt för ungdomar att skaffa jobb där som det är här i sverige) så det kommer antagligen inte bli jättesvårt att hitta ett jobb.
 
Den 15e september (en månad efter jag slutat sommarjobba) åker jag till New York, sover över en natt och sedan  åker jag vidare till Buffalo. Det är en rätt så liten stad, tror dock den är lite större än gbg, som ligger jättenära Kanada-gränsen. De bor någon timme bort från Niagara Falls, men tyvärr är det en bit till New York City hehe. Hade lätt åkt dit allt för ofta annars hehe. Men antagligen blir det iaf en wekeend dit.
 
Jag är sååå taggad, hur många får denna chansen liksom? Men samtidigt är jag så rädd för att lämna allt bakom mig. Antar att jag inte gillar förändringar så mycket som jag vill hehe. Men när det väl är dags får jag ta mig i kragen och blicka framåt, titta tillbaka endast de gånger som jag pratar med någon här hemma och planerar hemresan. <3
 
får passa mig med maten där borta hehe... jag menar denna pizzan var inte ens den vanliga storleken folk brukar dela på och jag och mamma åt inte ens hela????
detta.... starbucks, sephora och VS. <33333
 

Kommentarer
Postat av: Majsi

Åh vad häftigt!! Konstigt att alla kommer att flytta till olika städer för att plugga eller resa långt bort, men det blir nog bra i slutändan. Finns ju telefoner iaf 🙏🙏

Svar: Mmmmm verkligen!! Måste bli duktig på att hålla kontakten bara ;-)))
Jessiiica

2014-05-15 @ 08:53:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0