Moa provar vattenskidor


bloggpaus

bloggen kommer tyvärr läggas på hyllan ett tag. orkar inte ens låtsas på bloggen, det räcker att jag måste göra det varje gång jag träffar någon. det är helt enkelt för jobbigt. tyngden över min bröstkorg lättas ibland men klumpen i halsen försvinner inte. behöver bli distraherad och inte sitta ensam framför datorn, så jag kommer tillbaka när jag är redo.
 
 

snart är han hemma igen

vad jag har behövt honom de senaste dagarna. snart är han äntligen här igen,min bästa vän.
 
 

Mot Gbg

Åkte till stan igår med pau helt själva. Köpte först en tågbiljett till mig och sen gick vi en runda på stan. Blir fortfarande illa förvånad över hur lite folk det är på stan här, mitt i natten i Gbg är det tillochmed med folk 😂 att köra bil här i stan är inga problem heller, så jävla litet. Men mysigt. 

Nu sitter jag iaf på tåget hem, ska först byta i Sala sen i Katrineholm.... Har iaf wi-fi på tåget 👍
tävlings-pics

sitter nu i bilen påväg mot falun. åker hem med tåget igen på måndag. lite smått spontant men detta är typ min enda chans att åka innan jag flyttar. tydligen lika bra väder som det vart i götet :-)
 
iaf här kommer lite bilder från tävlingen! fotograf var Frida. Carros pappa tog några bilder med så hoppas på att få se dom nån dag snart hihi.
 
 

torsdag 11juli 2014

tjäna! idag var sista dagen för mig på lägret, åker till farmor och farfar imorgon. eftersom pepp hoppade så fint igår så fick hon bara gå med på ett pass idag och det var andra som var en hopptävlig. hoppade dock 50-60bara, hahhaha........ men ville ta det lugnt, få en rosett. det var bara en clear round så därför satsade vi inte ;-) hon fick dock busa lite i paddoocken imorse.
 
på eftermiddagen lastade vi in ronja, packade bilen och stoppade in hundarna och åkte till björlanda för att bada lite. det har ju vart hur varmt som helst, och poolen som finns där uppe är så äcklig. vattnet är verkligen grönt???? havet var myyycket fräschare än vad det vattnet är, tyvärr. men det var jätteroligt att åka. alfons simmade väldigt mycket för att egentligen inte ens tycka om det. han vill inte gå  så långt att han inte bottnar haha, så han brukar oftaast stanna längst in. men idag simmade han en bit ut, lillen.
 
nu ska jag sova för är svintrött. hörs mer imorgon!
 
 

Fina Peppar

Faktiskt väldigt nöjd med pepp idag. Vägrade två gånger på första hindret i 80 rundan men efter det flöt det på väldigt bra. två ner i 90, men med tanke på att det var 90-debut för mig, 30grader och sol, mitt i träningsveckan och att hon hoppade väldigt fint i 80 så är jag såååå nöjd. nästa gång blir dock 90 två gånger ;-)
 
 
 

Peppar 90cm LERK

Debut 90! WOHOOO


Peppar 80cm LERK


Taggar tävling

Skulle till nygård egentligen men det blev ändrade planer så nu är vi på lilla Edet och väntar på att få lasta ut. Kommer hoppa 80 och 90, hehe wish me luck!! 

Lotta på lisse


RSS 2.0