Torsdag 30januari 2014

Har haft fullt upp hela dagen och har därför inte uppdaterat förrän nu. 
Första lektionen var UF, vi skrev vår presentation vi ska hålla på måndag och det kom en killa från Handels som har gått på vår skola för typ fyra år sen. Var ändå lite intressant att höra vad han hade att säga, dock börjar jag bli osäker på om jag ska ta ett sabbatsår nu innan.. åh panik!!

Fick sluta tidigare, vi körde humhum (haha) innan rätten och samhället för wafaa ville att vi skulle öva på frågorna inför onsdag, då vi ska skriva ett prov som kommer avgöra om vi får vara med och tävla i sm eller inte. 

Kom hem, städade lite och pluggade engelska. Körde mina småsyskon till deras träningar och sen upp till stallet för att rida winnie. Han var faktiskt rätt fin i början men sen började det rasa ner snö från taket och då blev det fart i den hästen. Kunde inte slappna av igen förrän på slutet, dock blev han väldigt fin då!! Efter det Kvällsade jag, pussade på peppar och nu är jag hemma. Ska kolla igenom bilderna från igår och kolla bilderna vic tog idag haha. Hon hade ju kameran med sig så hon passade på att använda den också 😋
Körde på helblått idag haha. Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0