LOV <33

mitt sista sportlov nu då... vad jag är gammal :(((((((
HAHA nej ska inte skriva om min åldersnoja nu. hann inte (eller hann väl, orkade inte) blogga igår så tänkte bara berätta lite om ridpasset och mässan.
 
jag är ju både svensk och amerikansk medbogare, vilket egentligen är ett sjukt stort plus egentligen. men ibland önskar jag att jag inte var det haha, för jag kan inte åka som aupair i USA och jag kan oftast inte åka dit som internationell person = jag kan inte åka till college via t.ex. study abroad utan jag måste söka till den specifika skolan jag vill till helt själv. men har fått flera e-mailadresser m.m. så fastnar jag för någon av de skolorna så skulle jag bara mejla haha... lite svårare för mig också då att bara åka ett år, eller ja jag måste söka hela men "hoppa av". annars kan jag inte heller söka stipendier osv. men får se hur det blir, vill ju verkligen åka!! måste nu bara hitta den rätta skolan ;)
 
efter det var de bara snabbt hem och upptill stallet. vi hade lite hoppning på schemat! hade ju självklart peppar. hon var dock vääldigt trött redan från början, och var antingen svår att få fram eller så sprang hon ifrån mig. så det var lite jobbigt för dem då vi jobbade mycket i galoppen plus att vi hade studs! skitroligt men haed velat ha en lite piggare och mer taggad ponny. nöjd med första hopplektionen på ett par månader är jag iaf!
 
det kom gäster hem till oss nyss så nu ska vi äta middag. de kommer från UK så får öva min engelska denna helgen med ;) de ska åka med pau rob och pappa till sälen på söndag :)
 
juste ska lägga upp filmerna någon dag med! pappa är ju dock jätte bra på att filma så han missade min första (lite bättre) runda och båda vics videor är suddiga tror jag. har inte kollar igenom dem helt hehe, men sen tog jag över när det var carros tur!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0