galet braa

slutar denna vintern på bästa sätt, ut och hoppa! vi åkte till en pay and jump på kungsbacka ridklubb imorse, var uppe kl 7... på en söndag... men det var det värt! eftersom det var min första gång ute så tog jag en 70 och en 80 runda. nollade båda hihi <3 det flöt på mycket bättre i första, jag hade kontrollen och kunde gasa på eller ta tillbaka hur jag ville typ. i andra var hon trött och det blev mer ta tillbaka och komma nära istället för att hoppa av på rätt ställe. hon slog i ett par gånger men bommarna  höll sig kvar, så det blev två rosetter hihi!
 
sen red jag och vic jennie. det är  allt fart i den hästen! hon var mer i luften än på marken, haha. speciellt i galoppen. ingen av oss vågar rida henne i manegen (risk för att snön rasar eller något annat ljud skrämmer henne är för stor) så det blev i en av hagarna, hon blir så glad så hon måste ju få bocka och hoppa lite ;)))))
 
iaf så filmade pappa idag, carros pappa tog kort så hoppas jag får dem snart. ska fixa i ordning och lägga upp bilderna jag tagit också, men har en presentation jag ska kunna helt utantill utan stödord till imorgon sååå har inte riktigt tid. bloggar mer imorgon!!!!!!!!!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0