Part 2

Om det är någon som vill ha bilderna på sig själv så är det bara att säga till så skickar jag! ❤️

Ska du lägga ut bilderna du tog på "rideleverna"? Isåfall kan du väll berätta lite om dom också kanske typ om dom passar bra på den hästen och varför och sånt?
 
Grupp två. Kan inte säga jättemycket om dem men ska försöka! :P
 
Viktoria:
Passade väl helt ok på Peppar! Eller jag lite mer än ok kanske haha, hon hade ett bra tempo på hästen! En fågel viskade i mitt öra att hon är bra på att hitta rätt tempo för den häst hon rider. Såg bra ut och kom ofta bra på hindrena, Pepp är inte alltid den lättaste att lägga rätt och kontrollera, speciellt när det är längre distanser!!! Så det skötte hon galant.
 
Nathalie:
Har en sån otrolig känsla för hästen hon rider! Var första gången jag såg henne rida och hon red Juvel. Han är svår på marken men hon kände och rättade honom snabbt vid minsta lilla fel, helt grymt. Hon rider super och tycker också att hon måste våga lite mer, pressa sig själv lite. Hon rider i skolan också så tror inte det kommer ta jättelång tid innan hon vågar lite mer.
 
Vanja:
Har nog en tendens att bli lite för ofokuserad. Winnie, som hon red, behöver en fokuserad ryttare som stöttar honom då han ofta behöver "väckas" m.m, men då han själv är så otroligt stöttande så hjälper han henne istället när hon tappar fokuset. Storleksmässigt sitter hon perfekt på honom. Hon har lite längre ben, och då hon rider bra i grunden så blir det perfekt för Winnie.
 
Klara:
Allt ser så himla lätt ur för Klara! Hon har så bra grundridning att det inte ser alls svårt ut, inte ens på Rulle. Den hästen är inte den lättaste att lotsa runt på men hon lyckas bra. Tror inte det finns någon häst hon inte skulle passa på. Dessutom verkar hon alltid tycka allt är så himla kul! Har nog aldrig sett henne utan ett leende på läpparna. Att hon smittar av sitt bra humör till hästarna finns det ingen tvekan om och Rulle behöver också någon som tycker att just han är rolig att rida! Han är lite jobbig och får nog mer ris än ros, så jag tycker det är otroligt kul att hon gillar honom.
 
Amanda:
Verkar som att Amanda gillar Romeo och Romeo gillar henne! Passar perfekt på honom, hon är liten men kan rida honom på ett helt annat sätt då. Han är busig och kan bli jobbig men hon är modig som rider och hoppar han så bra, bestämmer över honom men är inte hård. Funkar jättebra på honom!
 
Kimija:
Vilja av stål säger jag bara! Hon hoppade Pontus gjorde det jättebra. Har sett henne hoppa honom förut och det gick lika bra denna gången. Pontus är envis men ingen är mer envis än Kimija haha. Tycker definitivt att hon passar bra på honom. Hon har mentaliteten som behövs men att hon har svinstarka ben är det bästa. Det är verkligen vad som behövs på P så har inte jättemycket mer att säga.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0