VARFÖR

vill INGET gå bra (eller som jag vill överhuvudtaget) längre, är väl lite allmänt trött på livet men just nu känns det som att jag bara vill ge upp allt. ridpasset idag fick mig att bryta ihop. det har vart småsaker som stört mig hela tiden, ingenting blir bättre, så nu känns allt bara så jobbigt. kanske är det mig det är fel på just nu, vad vet jag. vill jag bara gråta ut, träna, äta? jag vet inte ens vad jag vill längre. kanske sluta rida? det går ju ändå aldrig framåt. känns jobbigt att säga detta men jag orkar inte låtsas längre.
 
ska läsa en stund och lyssna på JB (jonas brothers som det stod för innan justin kom), komma ihåg lite av den tiden då det inte fanns lika mycket bekymmer, sen lägga mig tidigt. sorry för det blev deppmode, men som sagt, är nog bara lite trött på livet just nu.
ja detta var allt ett tag sen

Kommentarer
Postat av: majs

depp är okej <3 <3 <3 <3 <3

2013-09-30 @ 21:42:46
Postat av: Hockeyhannah

Håller med majs! S
Och säger nej du ska inte sluta rida även om de kanske känns som det är lika bra när de inte går framåt, men man har såna perioder när man rider! De kommer en lektion när allt bara släpper och de klickar till och så är du på g igen! Promise you

2013-09-30 @ 22:36:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0