söndag 22september 2013

tänk va mysigt det kan vara, det är söndag och det regnar. man vill bara vara inomhus och kolla film, speciellt efter att ha vart ute igår. men nej istället skulle jag ut och rida. eftersom carro inte riktigt kan rida hängde jag med vic och två av deras grupper ut, först på pontus och sen på jennie. lite mysigt ändå, det enda negativa var ju regnet. till sista gruppen gav vi oss och red i manegen istället. jag fick rida med på lektionen på jennie hih så är hur trött i kroppen som helst (mest benen).
iaf, första turen hade gått bra ända till slutet. då ska hästarna skena iväg och springa så fort de bara kan! jag vic och en till tjej fick stopp (jag red ju pontus och det var inte särskilt svårt att få stopp på honom haha) på våra hästar, men resten av gänget fick inte stopp förrän de var vid paddocken. de hade alltså rusat rakt över vägen också, hörde att en bil hade kommit väldigt nära med men det var ju tur att den stannade och inte körde på. jävla hästar!!! haha alltid ska det hända något när man rider ut. aja ingen skadad och ingen ramlade av :)
 
var hemma strax innan tre igår och kunde inte sova så det blev inte mycket sömn inatt, därför har jag nästan sovit hela dagen sen jag kom hem haha. och självklart hängde jag med till festen igår ändå. det var i utby men fick skjuts hem så det var väldigt skönt!! kul hade vi också :P
 
stressade ner till clareberg i fredags för att kolla på hannah när hon red, hann precis till när de började hoppa! tog mycket bilder men inte många blev bra då clareberg har sämst ljus i sin manege.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0