Rulette

hehe har visst inte bloggat sen i fredags. vet inte varför jag skrev att det gick bra i torsdags? Jennie var hur PMSig som helst, det gick för fort fram med sporrar och utan gick det inte fram. alls. vi hoppade ju och gjorde lite typ omhoppningssvängar, hon ville inte hålla galoppen och hon var jättejobbig. "vann" dock en tjuga! Annika la en tjugolapp framför oxern i kombinationen, och vem trampar inte på den då om inte Jennie. Dock gick det inte bra, var alldeles för mycket före och ingenting var rätt. Men hon var duktig som hoppade ändå.
Idag skulle JAG hoppa med Rulle. Tror inte han hade hoppat något innan, och vi hade en kombination med några galoppsprång emellan men jag ville lägga ner det första hindret. Han kraschade in i det första gången haha, han lyfte inte alls på benen. Men de andra gångerna gick bättre, kom kanske inte jätte bra in men han hoppade. Lite roligt att rida en störra häst, har nog inte ridit en så stor ordentligt förut så det var roligt. Kanske tar han igen på torsdag om jag inte ska rida Jennie igen.
 
Annars så var det kul i lördags. Först åkte jag upp till stallet och kollade när min syster red, som faktiskt också red Rulle. Sen körde jag och Victoria Ronja. Det går jättebra nu, vi tänkte ha ett litet program på invigningen va manegen (när det nu blir). Vic är ju såklart bättre då jag inte vågar riktigt hehhe. Sen var det snabbt hem och duscha och fixa mig innan jag drog till Vera. Det var ett tag sen det var hemmafest så det var väldigt kul! Kom nog hem lit försent då jag skulle till stallet och jobba klockan 8 igår. Men jag klarade det. Var jävligt trött igår och somnade vid 17.30, vaknade inte förrän imorse. försov mig lite även om det var sovmorgon. Men det var gött att sluta 10.45 också, kom hem och kollade film. Såg faktiskt på Ariel, vart sugen på att se den ett tag nu haha.
 
Nu har jag äntligen fixat klart med banken och beställt Visa (nej jag har inte haft det förut..) så snart är det klart, och det betyder internetshopping!!! Nej nu ska jag kolla klart svenska-filmen som vi fick i läxa innan jag ska sova. Godnatt!! :))))
 
(vic o rulle :P)
bilder från edgeriders.blogg.se

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0