Lördag 14september 2013

Överlevde dagen igår! Det hade tydligen vart en krock eller liknande vid Ikea, tur att det inte var vi. Ramlade nästan av peppar men lyckades faktiskt hålla mig kvar. Vi skulle racea runt klareberg och ta tid, vi fick det till 25min!! Men självklart möter vi alla som är ute och rider så vi va tvungna att stanna och vänta och ta det lugnt hela tiden. Men hästarna var snabba ändå. Jennie och peppar blev SÅ rädda för något, både jag och nellie flög nästan av. Men vi klarade oss! Jag och nellie körde Ronja också, soo fun! Skulle filmat nellie när dom galopperade upp för en brant backe men självklart ville inte telefonen det. Men lyckades få med den sista galoppen, hon var supersnabb! Haha
 
Sen kollade jag och Robin sista Jurassic Park filmen, så nu har vi sett alla. Får se vad vi hittar på ikväll. Har tänkt stanna hemma eller iaf ta det lugnt nu ett tag, inget mer festande hehe. Nästa gång jag drar ut får bli när Maja fyller år typ! Men på kvällen då det var dags att borsta tänderna sitter den största spindeln jag någonsin sett på väggen. Trodde det var en sån liten med långa ben, men när man såg hur feta ben den hade................ Var livrädd verkligen. Var dock så glad att det inte var i mitt rum. 
 
Nu är det iaf dags för mig och alfons att dra upp till stallet. Ska ha ett barnkalas idag och alfons vill så gärna hänga med :)

ja hon behövde nog en lite dusch HAHA ew
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0