newbody

sista chansen att köpa!! fram tills torsdag har ni på er 😏😏😏😏
 
hoppade iaf winnie idag, så grym är han! hoppade jättefint!!!! var nog lite för taggad kanske, det satt antagligen kvar från igår. sjukt nöjd! innan det hjälpte jag vic med gruppen innan som skulle ha lite teori. voltige fick det bli! jag fick ha pontus och den hästen går inte fram av sig själv. fick allt jaga han lite så jag var ju färdig innan jag själv hade börjat rida. men han var duktig ändå. tjejerna som satt på gjorde ju allt möjligt haha, det roligaste var nog att rida två stycken. måste prova det på antingen rulle eller pontus någon gång!!
 
fick klart det jag skulle idag också, så nu är det "bara" hemtentan i religionen idag. har kollat på den och funderat lite på vad jag ska skriva, men har inte börjat än. vet hur jag ska lägga upp det ungefär och jag hade börjat om jag inte hade glömt boken i skolan, som jag absolut inte fick göra men självklart gjorde ändå.
 
var och växlade pengar förut också så nu är det gjort. ska kolla lite på mobilen och spela hayday innan jag lägger mig. 😏
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0