friidayyy

skola idag som vanligt. men idag fick vi jättegoda kanelsnäckor eftersom att det är kanelbullens-dag idag. blev allt lite chockad, trodde det skulle bli som förra året, att det delades ut värma frys-bullar. så blev riktigt nöjd! /årets tjockis.
 
sen var det hem, äta lite en snabbis och sen upp till stallet. åkte först till hööks med nellie för att ÄNTLIGEN få köpa det remont-träns som jag velat ha ett tag. skulle ha köpt det för ett tag sen men just ett brunt i cob har inte funnits och de har inte riktigt vetat när det skulle komma in fler. men nu fanns det! och ändå var det lite stort så fick göra ett par extra hål. iaf, började med en tur ut på pontus med vic på juvel. inte så mycket race som på peppar, han orkar inte riktigt så mycket den klunsen. efter det busade vi lite med romeo i manegen så att han också skulle få röra lite på sig. han är så gullig, synd att det inte är så många som kan rida honom. men tog lite kort, skulle egentligen ha fotat vic och/eller nellie men de red ut båda gångerna och jag hängde ju med..
sen var det ut på peppar med  vic på musse, nellie på nemo och emma på dynan. nu var det lite större steg och en häst som inte ville vara lugn och som ville springa så fort hon bara kan hela tiden. red ju juvel igårr och pontus innan så det var speciellt skillnad på galoppen. hon har allt lite större än vad de har.. så det var kul.
dock var det inte lika kul när jag kom hem och kände något i nacken. självklart var detdet äckligaste jag vet, en SPINDEL. kan fortfarade inte skaka bort känslan USCH.
 
ikväll är det film med mig själv som gäller, kanske att jag och robin kollar på något.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0