finaste vit

red faktiskt på winnie idag! har inte hoppat han ordentligt förut såvar lite nervös, men har hoppar så grymt! det jag har mest problem med är fortfarande mina galopp-fattningar, haha. men vi fick mycket hoppat så det var super.
 
idag var SYVen hos oss. jag har verkligen ingen aning om vad jag vill göra efter studenten. OCH DET ÄR JU SNART?!? ska jag ta ett sabbatsår direkt? plugga på heltid? isåfall vad? och vart? ska jag plugga på halvfart och jobba? åh har ingen aning. komemr ihåg hur det var inför gymnasievalet. ingenting jämfört med detta. det är ju nu som livet börjar på riktigt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! och jag har lite panik.
 
har panik över att det är skolfoto imorgon också och jag har ingen aning om vad jag ska ha på mig eller hur jag ska se ut överhuvudtaget. samtidigt som min klass är tråkig och inte vill ta spex. (no offense, men fick inte ta något spex i nian.) man blir ju ändå aldrig bra på bilderna så varför ens försöka? får väl se hur det blir imorgon men ska allt ta med mig grejer så att jag kan tvinga dem ;)
 
en av mina favorit bilder jag har tagit, så är det på den vite springaren hihi.
och glöm inte att kolla in här och läsa mina inlägg! (inte för att det är så mycket att läsa.)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0