ÄNTLIGEN ÅKER JAG

Vet inte om jag nämnt det på bloggen förut men jag fick världens bästa 18-års present. jag och mamma åker till new york imorgon och kommer hem på torsdag nästa vecka, dock åker vi därifrån på onsdag. det tar ju trots allt ca 12h.
planet går 10.25 imorgon till frankfurt där vi byter till planet till NY. vi ska bo på roosevelt som är jättefint och ligger nära times square. kommer fota SÅ mycket så därför laddade jag upp med ett ordentligt minneskort igår.
har massa roligheter inplanerat, ska bla till Killer haunted house och en tur med hop-on hop-off buss runt new york. mamma har vart där tidigare men det är min första gång och jag vill såklart se hela staden.
 
KAN INTE FATTA ATT JAG ÅKER IDAG har längtat ihjäl mig. kommer ju verkligen inte fatta att jag har åkt till NY förrän jag är där typ. kanske efter ett par nätter. kommer såklart missa massa här hemma medans jag åker, men INGET kommer slå detta!! har planerat in massa shopping också :)))))))))))))))))))))))))))))))
 
har tyvärr inte lyckats göra en massa tidsinställda, hade inte riktigt tid och orkade inte heller bråka med att laddaupp bilder. satt uppe väldigt länge igår för att göra klart plugget så däckade efter det. (självklart började jag försent med uppgiften)
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0