Suits

Fattar inte hur jag kan vara så trött idag. Fick ju dock gå upp tidigare för att vara tidigt i skolan- vi hade rollspelet idag. Gick bra tycker jag iaf! Fått en engelska vikare också, verkar faktiskt bra! Undrar ändå vad som hänt med Linda. 

Åkte till hööks idag med Carro, Frida och vic idag också. Moppegänget!!!! Fl. ta paus moppe då vi bara har en bil nu tills nästa helg. Kände mig asfräck när jag kunde helt själv, haha. Köpte iaf ett fint pannband till remont-tränset. 
Red bara stockarna idag eftersom att det är jättemörkt tidigt, och ridvägarna är knappt belysta. Gick bra också, pigga var dom :D
Igår hade vi dressyr/hoppning. Fick rida lätt utan stigbyglar så ni kan ju kanske förstå vilken träningsverk jag har idag. 
Hoppade ju lite också, bara sockerbitar dock så vet inte hur högt. I början gick det inte jättebra men mot slutet satt allt. "Höjde" nog upp lite, typ 1,5 sockerbit haha. Inte jättehögt men jag är fortfarande lite osäker på winnie. 

Nu ska jag kolla klart ett avsnitt av suits och sen SOVA. Imorgon ska jag till Gökboet med 4H. Både tolsered och kättilsröd. Ska bli spännande! Resten av dagen/kvällen måste jag passa Robin (+Alfons och pau) för mamma och pappa skulle tydligen iväg.... Ska det kan säkert bli mysigt, längesen iaf jag och Robin gjorde någonting tillsammans. 

Har legat såhär hela veckan. Har bara ett par avsnitt kvar, sen är jag i fas! Hahah

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0