Roosaa

Igår- UF gruppen tog lite sovmorgon, på juridiken kom två från kriminalvården (de jobbade på skogome anstalt), fräckt ändå... Slutade tidigare för vi behövde inte stanna på svenskan. Tog moppen upp till stallet- hoppning på peppar! Det var längesen hihi. Hon var väldigt, väldigt seg i början. Studs på volt och jag höll på att dö. Sen hoppa vi lite bana och då gick det mycket bättre! Hon gick fram av sig själv och hoppade jättebra. 

Idag- ingen juridik imorse och bara en engelska lektion för vi skulle till mässan idag. Asså jag vet verkligen inte vad jag vill göra! Plugga direkt efter eller inte? Åååhhhhhh
Till stallet sen iaf, åkte med Elisabeth till tre hästar och köpte benskydd till peppar med rosa ludd i!! Haha... Hade dom på när vi red sen. 
Såg två älgar när vi red vid stockarna med... Vi tänkte bara ta stockarna då resten av clarebergsrundan är kolsvart. Men vi fick rida runt hela ändå och trotsa mörkret ;) jätteläskigt men vi klarade det. Och vic red först på Musse och med Ronja bredvid sig haha. 

Blev dissad av min syster så kollar nu själv på the purge. Och inget Ullared imorgon för vi inte har någon bil.........Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0