new york pt5

onsdag och dags att åka hem.. mamma bokade ett nattflyg så vi hade nästan hela dagen på oss i stan. vi gick till biblioteket och tittade och spenderade sen resten av dagen med att strosa runt på times square. vi ville åka upp till marriott marquis och kolla för att vi inte hunnit göra det innan, men de öppnade inte flrrän på kvällen...... haha jag och mamma skulle gått dit egentligen och andra restauranger men vi åt middag bara två dagar.
iaf, köpte det sista på bl.a. sephora (<3333333333333) och M'n'M store! där köpte jag en tröja och en kaffemugg/termos som är min nya favorit.
planet hem var värre än hem. sov knappt en halvtimme, växlade mellan att frysa och vara varm hela tiden så kunde knappt resa mig ur stolen när vi var framme för jag hade så ont i ryggen (gamling-varning på mig, men ska till läkaren snart igen........) vi flög nu från JFK till münchen och sen hem. tror dock jag somnade en liten stund på planet från münchen. var iaf hemma runt 10/11 på torsdagen. åkte och hämtade new body från stallet, lite andra smågrejer här hemma innan jag däckade. kommer inte ihåg jättemycket från den dagen haha men sov nog det mesta av den.
det var häftigt ändå att flyga bland stjärnorna och se soluppgången.
 
drömmen.... tomat, skinka och ägg- i en croissant!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! yum
seriöst det största planet jag sett!!!!!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0