New York pt2

tog inte så mycket bilder andra dagen eftersom jag och mamma var ute i jersey. vi spenderade hela dagen i jernsey gardens, ett sjukt stort outlet- köpcenter! köpte nästan allt här, mycket fina saker för så mycket billigare. köpte t.ex. min juicy dress (svart <333) här för knappt 130 dollar. i den vanliga affären kostade bara jackan 162 dollar :) så ja, både jag och mamma gick loss för att allt fanns här. man ser det från newark (vi flög till dit till newark, hem från jfk) haha, för det första man såg när vi landade var en stor ikea.
iaf efter denna dagen hade jag och mamma ont överallt pga alla påsar vi bärt på hela dagen. var lite ledsen också för att vi inte hann gå till hollister, de stängde tidigare än alla andra. men jag fick köpt fina saker från a&f istället haha så jag var riktigt nöjd med shoppingen :D
 
på kvällen, (även om vi var helt döda) så gick vi till top of the rock. vi skulle egentligen ha gått till empire state building men tänkte att det hade vart häftigt att se emipre samtidigt som resten av stan. och se central park ovanifrån. det var faktiskt häftigt! att se ett stort, svart typ hål mitt i stan. åt också första gången en pretzel! hade ingen aning om att de var så goda.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0