Lördag 23november 2013

ett år sen jag och bea va på swedish house mafia <33333 omg
 
märkte nu att jag inte bloggad igår?? hehe har blivit så dålig på att göra det..
igår efter skolan gick jag, marija och admira och köpte lite saker till UF. köpte också en julklapp till pau och en topp till mig.
åkte hem, bytte om och åt för att sedan åka upp till stallet. igår tog vi bara stockarna, och peppar var ju så taggad att hon inte kunde andas. jag var lite rädd och ville inte vara först så var bakom juvel. han är inte jättesnabb (eller a, vem är ens snabb jämfört med peppar :P) så jag måste hålla tillbaka så sjukt mycket. brukar göra så att jag väntar lite också innan jag sticker iväg men igår gick det inte.. juvel hann ju nästan inte ens sticka innan hon började galloppera på stället?! när jag sen släppte henne bockade hon så jävla stort, ramlade ju nästan av hahah. aja resten gick bra, lite övertaggad häst bara :)
på kvällen gick jag till sara för att träffa henne, vera, negin och moa!! så längesen så det var verkligen jättemysigt. satt ju såklart och tjockade oss och babblade hela kvällen.
 
idag åkte jag med pau till stallet. hon hade gymkhana och började på zingo men bytte sen till hypermusse :)) tog lite bilder och filmade, och filmerna från i torsdags kommer upp någon dag. sedan hade hon avslutningsfika så jag var såklart med på det också!
har nu vart hemma en stund, ätit och duschat. ska klä på mig och torka håret och sen ta bussen ner till marija. ska foxa mig där tillsammans med henne innan vi åker till jacob för att fira hans födelsedag. långt inlägg men jaja, nu vet ni att jag lever iaf .)))
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0