vilken dag

gick till mickans studentmottagning. åt lite mat, stannade där i bara en timma ungefär. sen typ sprang jag hem, byttte om och pappa körde mig snabbt upp. väl där sprang jag och hämtade allt jag behövde och snabbt ner till paddocken. så missae jag min syster precis. haed tänkt fota hennes runda men åh så ledsen jag blev :(
aja, fotade dom andra lite innan det var min tur. peppar var så grym. har verkligen börjat lära mig hur jag ska rida henne. 70cm rundan gick bra, nollade. om ni kollar på filmen så ser man på tredje hindret att jag typ flög efter haha, trodde hon skulle stanna men så hoppade hon. så grym!
i 80 rundan rev vi ett hinder, det andra tror jag. men jag är så nöjd med den rundan ändå. red henne bättre här, ökade och tog tillbaka och såg avstånd. blev lite ledsen när vi rev men hon haed gått 60 och 70 innan så förstår om hon var trött. hon är en sån stjärna ändå!
sen kom jag snabbt hem, bytte om och fixade till mig lite och drog tillbaka till mikaela. åt lite glass med jordgubbar och hon blev fixad inför studentfesten. hon blev fint sminkad och håret blev fixat. så fin är hon! tog massaaaa bilder haha, stackarn. bombade verkligen :) får se sen hur bra alla blev.
men nu är jag super trött. är ledig imån för att våra treor tar studenten, men kanske åker in för att kolla. får senär jag vaknar oså. gött att vara ledig på fredag med, och då tar viccan studenten! så då kommer jag åka in och kolla iaf.
haha ew, ätit lite gräs?
hur kan man ens ha såhär finavänner? <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0