måndag 20maj 2013

tyskan gick väl helt ok, jag och hannah satt mest och skrattade åt varandra haha... sen skulle jag till affärshälsan för att göra drogtestet, lite pinigt då jag var tvungen att ringa henne för jag hittade inte dit. kändes som att jag sprang runt på hela järnorget. men sen gick allt bra där med.
efter det åkte jag hemsnabbt, åt och va ute med alfons. hann inte till stallet innan jag åkte till körskolan. där var det en helt annorlunda bil att köra med, gjorde mycket för att hitta dragläget. gick väl bra för att vara första gången haha.
sen var det tillbaka till skolan. skulle snabbt in på ÖB för att köpa tuggummi, tänkte köpa en sån stor burk men när jag väl köpt den hittade jag den inte. så fick köpa en till. la 60spänn på tuggummi idag.......... haha asså. iaf, efter skolan åkte jag en snabbis till stallet, lämnade pengar och umgicks lite med carro. åt en piggelin och sen skulle hon rida.
nu har jag vart hemma ett tag,läst klart det jag skulle och åt precis. nu ska jag ut med alfi, sen plugga lite antagligen.
jessica försökte komma tillbaka till mig topp tre, haha hon lyckades faktiskt komma etta:p
classic jess, äggmacka :))))))
såå gott

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0