lördag25maj 2013

godmorgon!
vaknade för en timma sen ungefär, så tänkte bara blogga snabbt innan jag sätter igång med plugget. jag och maja stannade kvar en stund igår efter skolan och jobbade med historian, så vill bli helt klar med min del idag då den ska in på onsdag, och jag har både samhälllsseminarium, tyska nationella(inte för att jag pluggar till det haha) och svenska redovisning innan det. och imån ska jag jobba och köra lite med pappa.
iaf, så igår åkte jag efter skolan till stallet. red ut ett helt gäng igår, tror vi va sex stycken. kul att alla hängde med igår :)) peppar var ju helt övertaggad och hon blev så stark speciellt över stockarna. tror alla hästar var extra taggade igår faktiskt :)
sen kom jag hem, duschade och åt. tog allt en liten PN också. sen började jag fixa mig. jag och marre skulle hänga med maja och sandra på en fest igår. inte för att det var en fest hahah men det var väl lite mysigt :) var så trött hela kvällen dock, somnade typ på bussen hem och däckade direkt när jag la mig i sängen.
 
men idag är det lördag, först är det min systers konfirmation och sen ska jag hem till hanna för att fira henne. åh kommer ihåg när jag konfirmerades, gick sommarkonfirmation så konfirmerades lite senare då vi hade ett extra läger. soo fun!
hela gänget
en pigg peppar fick gå längst fram hahah
HAHA ville inte att alla skulle få massa bilder på migså höll korset framför ansiktet

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0