händelserik fredag

igår efter spökrundan så cyklade jag hem med robin, gjorde halkan idag med maja så det var bäst att jag sov hemma då vi skulle åka kvart över sju. jag var SÅ nervös innan, har liksom aldrig kört en bil när jag var helt själv i bilen. det var faktiskt roligt, och vääldigt skönt att få sitta själv i bilen. tog verkligen i allt vad jag hade för att få känna på hur det kändes, och jag förstod inte alltid vad jag skullegöra så det blev att jag körde lite för fort hela tiden.... hehe
iaf, åkte tillbaka till jobbet efteråt. idag var det avslutning på lägret och där hände en massa. nellies moppe fanns inte kvar någonstans, vi letade öveerallt men vi hittade den inte. barnen åkte hem vid tre och det fanns inte mycket mer vi kunde göra. ilskan togs ut på Victorias ben, det var vaxning på schemat idag! det tog så lång tid och vi skulle rida, vi kom inte iväg förrän strax efter sju haha.
peppar blev lite väl taggad, eller jag vet inte riktigt vad som hände, men helt plötsligt reser hon sig upp efter att ha ramlat framåt. jag var så rädd haha, vi skrittade på helt vanlig mark och hon snubblar och ramlar. hon haltade inte eller så men när vi kom tillbaka hade hon ett stort sår på ena benet och ett lite mindre skrapsår på det andra. aja vad ska man göra.
iaf så hittade nellies pappa hennes moppe. en kille åkte runt på den i kärra, haha asså hur dum?? skönt att den är tillbaka iaf.
 
nu har jag tagit det lugnt ett tag, ska snart sova för jag är SÅ trött. dags att sova ut, lägrena börjar inte förrän v.31 igen men jag börjar på mammas och pappas jobb på måndag.... hard workin woman här!!
grattis till linnsan som fyller år idag haha!!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0