torsdag 26december 2013

hade jättekul igår!! vi drog inte till sticky förrän ganska sent, typ halv ett/ett eller nåt? Vi tänkte ju gå till källarn innan men det var mycket folkm ute igår så vi hittade ett mysigt litet ställe istället. Tog varsin drink och träffade massa folk. Skulle ha kommit upp ett inlägg därifrån men det ville inte publiceras? Ja, blogg.se och nästan inget internet funkar ju så bra ihop. Fick skjuts hem då vi missade sista bussen hem, vi gick strax innan det stängde vid 4 haha.
 
Har idag iaf åkt till Hööks och bytt min jacka till rätt storlek, love it!! Det var längesen jag hade sån go jacka hehe. Kan inte fatta att pappa hittade den :)
Åkte dit med Carro och efter det red vi runt clarre. Hade ju winnie idag :) Han var fin men lite seg, dock kom han igång mer på slutet haha, gullisen.
 
Har kollat på dumma mej med Robin och tagit en lång PN. Såg nästan hela sällskapsresan med. Ska försöka sova snart, läsa lite först. Ska upp tidigt för att åka med Frida till stan imorgon. På kvällen ska jag med stallgänget och Robin på Sune!! Wie
 
skillnaden på Fridas och min kamera :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0