tolka

fan vad kul det var att tolka!!!!!
först ut var jag och nellie med nemo och vic och moa med pontus. nemo var jätteduktig, det var första gången han gjorde detta (min med :PpPp). lite långsam bara men nästa gång går det säkert snabbare.
 
sen var det peppars tur. det var första gången för henne med och hon var lite mer.... tveksam till detta haha. nemo tyckte nog det var kul men pontus som kom bakom var lite skrämmande. iaf. provade pelhambettet på peppar idag. hon går ju knappt att få stopp på så fort man kommer utanför manegen eller paddocken. hon var väääääldigt spänd och slappnade av en halv sekund typ. ändå gången hon inte riktigt tänkte på att hon hade en snowracer bakom sig var när hon tävlade lite med musse. så att ha ett starkare bett på henne funkade inte riktigt :)))))))))))))))))))))) förjävla snabb var hon ändå haha. men får se nästa gång, då kanske hon blir lite mer avslappnad. måste prova bettet nästa uteritt med för då kanske det funkar bättre.
 
sist men inte minst körde jag och vic med winnie. vi var väldigt osäkra på att det skulle gå men han var ju den osm var mest lugn med det? sjukt hur stark han är med haha, det tror man inte. iaf. det var ju första gången för han med men han måste tyckt att det var skitkul för han reagerade inte alls på det!!! och det var lite roligare att åka bakom han är nemo, det gick allt lite snabbare hihi.
 
kollar nu PH och sen sova. hörz imorgonnn
 
omg gick in under kategorin BILDER... så små <33

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0