fredag 6december 2013

oherregud, med den oturen jag haft idag undrar jag hur nästa fredag ska gå då det är lucia= fredag den 13e.
började med att jag försov mig, jag som hade planerat att verkligen vara i tid så jag kunde se julkalendern på morgonen. men nej, vaknar typ halv åtta istället. marre vaknade lite innan mig så vi båda bestämde oss för att skippa vår första och enda lektion idag. var dock tvungen att åka till skolan ändå, jag och daniela jobbade lite med vår engelska-redovsining. när jag gick till skolan halkade jag ju såklart också, kan ju inte gå felfritt när det är snö och is ute...
sen åkte jag hem då och blev jätteledsen för pau hade käkat upp all höhökaka, haha... var verkligen så sugen. men nellie hade bakat det så jag åkte upp till stallet och käka, mer nöjd kunde jag inte vara ;)) vi åkte till tre hästar en snabbis och jag och vic köpte ett pelham-bett vi ska dela på. gillar de inte egentligen men vill inte att samma sak ska hända igen som hände i onsdags. så vi kommer dela på bettet och bara ha det då vi rider ut såklart. det kunde ju ha gått värre, vi hade tur att det inte kom någon bil!!!! så nej, det vill vi inte ska hända igen.

egentligen skulle vi ha ridit ut idag menn det är så isigt ute och hästarna har inte broddar på sig så vi red i manegen. tog dock fram lite bommar och annat kul! peppar var SUPERPIGG (som egentligen var lite kul) så det var lite tufft. man får ingen kontroll över henne när hon bara racear. men kul med lite omväxling. jag och vic bytte hästar lite så peppar blev lite mer mjuk och fin.
när vi kom upp igen tänkte vi sätta på broddar på våra hästar. och det gick ju förjävligt. fick bara i en av två på ena hoven. så gav upp och tänkte ta ut den jag redan fått fast. men den satte jag fast SÅ JÄVLA HÅRT så varken jag eller vic fick loss den. vi löste det genom att sätta på broddar på båda hovarna och låta den andra sitta lite dåligt. och som ett litet plus på det drog hon ner foten på mitt lår. gör sååå ont hoppas bara inte jag får fetaste blåmärket :))
 
senare ikväll ska jag hämta mamma i stan, ska nog kolla film eller något sålänge. nu har pappa gjort varma mackor till mig, MUMS! hihi
fina rosa stigbyglar musse har!!!!!!!!!!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0