3 veckor kvar...

har äntligen dragit fram datorn för att blogga lite ordentligt. kul att jag inte läst bloggar på några dagar också, hur många nya inlägg som helst.
iaf, idag är det fredag=HELG. är så trött på att gå upp tidigt och åka till jobbet. det är en helt annan sak att vara i stallet, haha. men pappa hämtade mig efteråt och vi snurrade runt lite i kungälv. åkte hem för att sedanåka iväg igen. åkte till lerum för att lämna paus hamster då de åker iväg imorgon. så ledsen för att jag inte följer med, de åker ändå till mallorca i två veckor nu.. men jag har hösten att se fram emot! ;)
så imorgon är det städning och packning som gäller, det blir lite tjejkväll här imorgon innan vi drar ut och gör stan osäker. är så taggad!! kommer bli så kul.
 
här kommer lite pics inna jag ska kolla ett avsnitt av PLL innan jag lägger mig, är så trött.......
monopol-kväll med underbaraste
första morgonen jag spenderade med övernattande person! det var bara sofia som sov här då så vi fick en mysig morgon. sen var jag en perfect daughter som städade, tvättade och bakade tills familjen kom hem igen.
och sen var det min 18årsdag. har verkligen längtat efter det här så länge, men nu känns det lite läskigt. så mycket mer ansvar osv... hehe

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0