de senaste dagarna

torsdag: såg nu att det jag skrivit försvann, så att bara bilderna kom med. iaf så hade vi väldigt roligt med snapchat i skolan haha. efter skolan åkte jag till stallet, vi red ut igen fast denna gången hade jag pontus. han var pigg och det blev allt lite galopp emellanåt hihi. 
 
i fredags hade jag så stort sötsug så jag gick till 4gott efter skolan. var helt mobbad och gick dit själv, men det var det värt. har inte köpt godis (förtom påsk) på jättelänge. igår köpte jag också fika med mig till stallet, måste börja gymma igen så sötsuget försvinner hehe. men tycker faktiskt att det är helt ok nu när det är så mycket att göra i skolan. 
sen var det till stallet för att rida peppis. blev en tur runt clareberg med hela gänget! peppar var väldigt pigg och hur taggad som helst. så kul hehe. efter det var jag så trött så orkade inte göra någonting. somnade innan 10 tror jag och sov minst 12 timmar.... så skönt att få sova ut. 
 
lördagen skrev jag ju lite om redan, åkte till simhallen för att simma lite med nellie och viccan, sen åkte jag upp till stallet för att jobba. köpte b&j också när jag ändå var i kärra, inte ok....... och den är inte slut än så gissa vad jag gör på kvällarna. iaf, mina päron skulle iväg på kvällen och min syster var på konfa läger så jag och robin hade huset för oss själva. myste i soffan med täcken, filtar och massa gott. vi kollade på de fem legenderna, sen skulle vi kolla på en till film men det orkade han inte och då kom ändå bea. vi bara snackade en stund tills hon var tvungen att gå. 
och såhär såg det ut när bea kom haha...
 
i söndags hade jag tänkt plugga hela dagen. blev lite gjort på morgonen innan jag gick upp till stallet för att jobba. efter det så körde faktiskt jag och viccan ronja haha! så grym är hon, dock blev hon rädd för en military-fitness grupp som kom, men efter det gick det bra. hon lyckades vända på hela vagnen när hon hoppade runt så vi bestämde oss för att köra tillbaka och köra lite i paddocken. riktigt grymma måste jag säga! synd bara att vädret var så dåligt. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0