Teoretiska spelen

Åh va kul det det var i Stockholm! Vi åkte dit för teoretiska spelen, som alla tvåor på alla Mikael Elias skolor gör. Vi bodde på Mikael Elias skolan i Stockholm tillsammans med Malmö skolan. Kan ju lätt säga att vår skola är större, finare och så mycket bättre. Det var svinkallt på nätterna och toaletterna va så små! Det var inte fen fräschaste skolan heller. Men iaf. Vi åkte ju tidigt på onsdagen, kom fram kanske vid 1? Och då gick vi på de olika museerna vi valt. Jag ville egentligen få på polis, men det blev tekniska!! Var helt ok. Sen åkte vi till skolan och valde vart vi skulle sova, och började fixa med det. Jag och Hannah delade på en dubbel dubbel luftmaddrass haha skönaste va de!! Admira låg i en asliten madrass brevid oss haha.
Iaf så på kvällen så gick vi ut och åt middag på en mysig, italiensk restaurang. Vi va tvungna att vara tillbaka vid 11, och vi bodde typ tio min från fridhemsplan, så vi gick lite tidigare tillbaka för att kunna få plats på toan för att tvätta oss osv haha.
Dagen efter (torsdagen) var det själva spelen! Vi blev väckta kanske halv 7 så att vi skulle få tid att äta frukost och fixa oss. Bussen gick 8 tror jag, och tävlingarna startade 9. Alla skolor får olika världsdelar och sedan får alla klasser välja olika länder som de ska representera. Min klass valde Brasilien så vi skulle föreställa Rio karnevalen eller va de heter haha! Alla hade färgglada kläder på sig, flaggor eller typ streck på kinderna (som jag målade på de flesta på bussen dit haha) och visselpipor eller gastutor. Jag och louise hade tutor och trodde jag skulle bli köldskadad! Gasen va sååå kall!! Men iaf när vi hade tågat in så ställde alla upp sig, sen blev det uppvärmning av en klass från falun och sen började alla grenar. Det gick inte så bra för oss HAHAHA!! Efter prisutdelningen fick vi veta att vi kom på 17e platsen, av 23 haha... Men Fridas klass kom 1a och resten av klasserna från Göteborg kom
2a, 4a och 6a så Göteborg gjorde ändå väldigt bra ifrån sig!!
Och juste, prisutdelningen va på kvällen på torsdagen. Det var en stor middag för alla elever, sen var utdelningen. Fatta vilken känsla haha när Göteborg kommer tvåa och etta!! Sen var det ju party då:Pp Dj Hångel (HAHAHAHAHA) var bokad med en gästartist som visade sig vara Erik Amarillo!!!! Haha nice va de. Vi åkte hem från festen 11(haha) och vi va tvungna att ha tunnelbana. Fy vad jag hatar de! Gillar inte ens spårvagnar och så skulle vi åka under marken. Yay! Men vi kom fram levande iaf. Vi försökte va snabba men somnade inte förrän 12/halv 1, och vi var tvungna att lämna skolan senast 8.30. Och då måste vi ju packa osv. Men vi åkte inte hem förrän vid 1, så vi hade tid på oss att gå runt lite i Stockholm! Vi bodde på Kungsholmen så vi blev avsläppta vid kungstrappan tror jag de hette (haha asså jag kan så inte Stockholm) så vi gick till Drottninggatan och fikade tills affärerna öppnade, sen gick vi ju till affärerna. Vi gick också till gallerian! Kollade lite inne på hollister, ska så köpa en av deras mysiga tröjor när jag och Bea åker dit i november!! Hehe
Men efter det gick vi tillbaka till bussen och så åkte vi hem. Sov det mesta HAHA fastän jag och Hannah satt längstfram där uppe i dubbeldäckaren (japp vi åkte dubbeldäckare (; ). Men vi kollade lite på film oså och chillade, vår buss var ändå rätt lugn så de va skönt haha :) vi var framme i Göteborg typ 7/halv 8 tror jag och så åkte jag med Jakob hem. JAPP DÅ VA DENNA ROMANEN KLAR!! Fotografer tog massa bilder så hoppas dom kommer läggas ut! Puss och kram!


Kommentarer
Postat av: sara

HAHAAHAHHAH fan va fail, 1:a, 2:a, 4:a, 6:a ... och juste, 17:e hAHAHHA
gg där jisk

2012-09-23 @ 13:52:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0