Helgen

Hehe har inte direkt hunnit blogga denna helgen. I fredags stannade jag på svenska resursen, sen åkte jag hem snabbt och pluggade lite. Efter det åkte jag till Ica med Negin, Sara, Bea och Hanna tror inte de va nån mer. Vi handlade massa gott och sen åkte vi hem till Hanna. Dit kom alla tjejer och vi snackade heela kvällen. Har inte insett hur mycket jag egentligen saknar alla… så det var jättekul att träffa dom igen.
I lördags var det typ möte uppe i stallet, vi gick igenom allt vi ska göra i sommar. Fick veta att jag ska jobba vecka 25&31 så det är första veckan efter vi fått sommarlov och andra veckan är när jag fyller år haha. Och om jag ska rida peppar i sommar kommer det bli den veckan… så vet inte riktigt om det är värt det hehehe har ju egentligen inte råd heller.
Iaf efter stallet åkte jag hem snabbt, duschade, packade och åt. Sen körde jag med pappa till båten och fixade och sen em till Hannah. Sov där i natt med Linn och Jessica och vi kollade på TRE filmer eller aa jag somnade under tredje haha… och den andra filmen Försvunnen, FYFAN trodde nästan vi skulle dö haha usch den var läskig. Men idag då vaknade vi upp, och mamma och pau kom och hämtade mig halv 12 så åkte vi till MyOne för att köpa nya skor. Så gick vi runt lite på backaplan och Åhh älskar Ginas alla nya kläder typ haha.
Iaf kom hem, satte mig för att plugga, somnade och vaknade upp till OTH så måste plugga nu. Yay!!!!! Ok fin roman hehe

mmmm

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0