hihi

fick vänta på hanna i stallet i typ 2 timmar? haha nemen 1,5 iaf.. hon försökte nå mig på mobilen, och jag va helt alone så jag kunde inte ringa henne heller. sen kom nellie och victoria upp, så då löste det sig. vi 4 red sen ut och tog stockarna, shiiiiiiiit peppar har fan aldrig varit så taggad! hon småtravade hela tiden istället för att skritta.. och galloppen ska vi inte ens prata om haha. imån tror jag det blir paddocken istället, för hanna måste vara lite försiktig med jennie.
men jag åkte inte till stallet förrän typ halv 4, så jag va i stan först med hannah, linnea och louise. vi tog först en fika på espresso house, sen gick vi runt lite och kollade kläder. hittade en jättesnygg topp som jag ska köpa imån!
nu mååååååste jag skriva klart en uppsats, få se hur lång tid det tar.. men vi har sovmorgon till 1 imån, så det gör ingethur länge jag är uppe! och har märkt att sen innan jullovet har jag inte lagt mig innan 12 en ända dag? haha asså jag är så jävla trött på morgonen va! men vi har haft det rätt chill i skolan än så länge, så har ju inte dött än hehe..
nä nu måste jag komma igång!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0