gbgorroz

asså det finns ju inte ens ORD för hur sjuka folk är egentligen! för det först att ens starta sidan och lägga ut saker om människor, för det andra att folk ens tipsar? hur kan man vilja hänga ut någon så? och för det tredje.... att misshandla någon sådär. jag var ju asrädd när vi åkte tillbaka till "centrum" för att kunna åka hem.

när vi åkte till gymmet för att ha idrott såg vi inte folkmassorna, men vi såg t.ex. helikoptrar. vi kollade sen på videos där man såg hur mycket folk det egentligen var utanför plus, jag ska väl egentligen inte säga något eftersom att det egentligen inte påverkat mig på ett sånt sätt men ändå, folk har ju verkligen tappat det.
 
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article15952277.ab
http://www.gp.se/gptv?path=gptv.abcdn.net/TV-ARKIV/Goteborg&playfile=12270_Har_stormar_polisen_in_pa_Plusgymnasiet_138648.pls&autostart=1
detta har ju liksom vart lite svårt att missa överhuvudtaget, tillochmed maja som e i kambodja visste om det :P (btw maja hoppas du överlever ödlan inatt)

Kommentarer
Postat av: Maja

Goda nyheter, Jag överlevde!! Är dock lite skakad nu för den har flyttat på sig inatt så jag har ingen aning om vart den är längre.... TÄNK OM JAG SVALT DEN?!?!? //rädd tjej

Svar: HAHAHAH ja tänk om........
Jessiiica

2012-12-19 @ 01:16:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0