Måndag.....

Viiiilllll inteeeeee ha skola mer!!! Har en asjobbig matte hemtenta som ska in (INTE skriftligt på papper utan i WORD?!) engelska redovisning torsdag/fredag plus alla nationella i svenska nästa vecka. Yay.
Såg bussen komma så sprang till den, självklart ska han jävlas och åka ändå. Hoppar på nästa då och då ser jag den ännu senare bussen åka förbi-.- när hag ska hoppa av öppnas inte dörren. Så går jag fram och då stängs dörrarna på mig... Orkar inte!!! Och Skulle hämta biljetter till förhandsvisningen av 21jump street eller vad den nu heter. Fick på första raden. (ok jag har typ aldrig varit i tid och fått biljetter, men nu fick jag haha så får väl vara nöjd..) skulle också lämna in min klocka. Går inte utan garanti så måste köpa en ny.
Kom hem, tog de lite lugnt och duschade (har simtest imån så var ju tvungen att raka benen oså...) och gjorde typ klart matten. Så skulle jag nu sätta mig med mitt te och mina digistive kex och kolla lejon kungen 2 (hehehe) och vad gör jag inte då? Jo, självklart ska jag ju spilla ut hela koppen.... händer bara mig med. Så har fått torka bort allt från bordet och alla prylar och golvet. Kan ÄNTLIGEN sätta mig och kolla på filmen. Så godnatt bloggar imån...!!

ställde koppen på bordet för att släcka lampan. när jag ska krypa ner i sängen igen sparkar jag till den med foten.... asså orkar inte FML

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0