fredag, lördag, söndag

hejhejhej! har inte haft en så bra bloggvecka denna veckan, har inte haft så mycke tid oså. men ska berätta lite om helgen!
i fredags va de ju studiedag, och jag och några (okej ganska många) andra åkte till slottskogen. det var inte det bästa vädret, det var mulet men solen kom fram ett par gånger och de va inte så jätte varmt. men vi klarade oss :) och efterslottskogen åkte nästan hela gänget hem till hani för filmkväll. vi såg donnie darko, pratade och spela lite kort. sen hämta beas pappa mig och bea strax efter två tror jag de va, då va de dags att gå hem haha :)på lördagen så planerade jag att stanna hemma på dan, för vi skulle hem till mariasom hade inflyttningsfest igår. men de slutade med attjag följde med hanna och bea o sola, för hanna gjorde inte de i fredags. sen bytte jag ett par solglasögon som helt plötsligt gick sönder?? efter de stressa jag hem, ut med alfons, byta kläder, på med lite smink och iväg igen.
hos maria hade vi de jätte trevligt, åt god mat och bara pratade. ungefär halvtolv åkte vi hem därifrån.


och idag då. vädret har ju varit underbaaaaart igår och idag, så idag har jag bara legat ute i bikini och läst en ny bok jag fick av mamma igår. (fick oxå torrshampo som luktar gott och en flaska bus, skitbra!) har oxå gått en promenad med alfons runt dammen, och då såg vi två ormar. en huggorm och en kopparorm! såå himla söta. nemen va skiträdd att huggormen skulle bita mig eller alfons när vi gick förbi...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0