back in sweden ♥

hejsan!!! kom hem igårkväll runt halv 11, men kunde inte blogga för min dator ville inte öppna andra sidor än facebook?? haha  :)
aja hade iaf en bra resa, älskar italien! fast på ett sätt längtade man hem, för hotellet var inte särskilt bra. stranden och havet va super, och poolen va väl okej (fast man va ju tvungen att ha på sig den jävla badmössan och man fick inte hoppa eller dyka i poolen............). men man fick inte frukost eller nånting på hotellet, va tvugna att köpa allt själva fast de gjorde ju inget för vi köpte världens godaste yoghurt, cocos ♥ men de va ju jättevarmt hela tiden, över 30 grader varje dag ibland typ 40, och de fanns ingen ac i rummen (man bodde i små hus) utan man va tvungen att hyra fläktar haha. och de visste vi inte förrän i typ onsdags eller nåt, då dom varmaste dagarna va över........... och vi hade inget internet eller så heller, därför kunde jag inte blogga där..
och jag hitta inte så mycke grejer heller, men köpte en väska, skor, lite nagellacker, glasögon och glass tror jag va de enda hehe. och godis i taxfreen.
och jag har solat som bara den, men endå har jag inte blivit brun.. life sucks sometimes! och snart kommer maja hit som oxå har vart i italien och säkert är skitbrun.
så nu måste jag fixa mig lite, typ klä på mig oså haha. have a good day! :)

åkte ut med ioles kompisars båt och tog en simtur vid amalfikusten! hihi

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0