testar haha..

provar dehär med tidsinställt inlägg, hehe så får se om de funkar nu då;)
iaf, när vi skulle byta buss på hjalmar till 402- så va de typ en jätte sträng busschaufför eller va man ska säga haha. jag har alltid med mig mitt busskort, men jag stämplar aldrig. och hon typ tog tag i min arm o ba stämpla :@ typ.. haha men va skulle jag gjort ifall jag inte hade de med mig?..
men de va lätt att hitta till skolan iaf. och den ligger precis vid eriksberg, så den ligger vid vattnet jätte fint. vi va där 20 minuter innan de börja haha. och de va nån som kom typ 1 timma för sent..
men det började typ med att rektorn började prata, och han berätta massa om skolan och inriktningar m.m. och han prata i typ 45 minuter. sen gick vi på en liten "rundvandring" i skolan, och den e ju helt okej de e lixom ljust och .. fräscht typ haha. och man får egen dator och matkort så man äter på olika resturanger runt om i stan. sen fick vi va med på lite lektioner. vi började med en kemilektion tror jag de va, och jag fattade ingenting. men jakob ba men jag fatta lite haha. sen fick vi gå till nån filosofilektion, som man kan ha som individuellt val hehe. sen fick vi gå på en fysiklektion.
nu börjar oxå vampire diaries ;)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0