I'm back.

haha hej bloggen. kom nuss hem från stan, va ju på bio o såg valentines day :) faktiskt bra. alla kändisar är med i den, haha eller såna man känner igen iaf. "kända kändisar" :P

de borde vara den 13:e idag.... de började med att våra städerskor va sena. så jag kunde inte duscha förrän typ 3. så jag blev sen till bussen, sprang typ hela vägen så jag skulle hinna när moa säger att den inte har kommit än. sen fick Moa fick en allergisk attack och fick gå hem JUSST när bussen skulle komma, så fick stå i en halvtimma nästan o vänta på nästa buss in till stan eftersom dom va sena oxå...
sså vi kom fram lite efter kvart i, typ tio i till Biopalatset. så jag o maria o vera typ sprang dit efter bussen haha, för vi reserverade dom o man skulle hämta dom senast kvart i.
så när vi kommer fram o ska betala måste mann ha ID-kort som vi inte har. men maria hade lösa pengar o kunde ta ut 4 biljetter av 7. så vi fick gå till biljettautomaten o hämta ut dom 3 sista.
då stog de först Tekniskt Fel efter att vi stårr o tryckt i 5 minuter. så fick börja om allting igen.. då står de att vi inte fått ut någon biljett. så vi typ bokade om, så vi bara tog ut 3 stycken. ville ju inte betala 400 igen. så då fick vi ut dom biljetterna, men då har dom samma platser som dom vi redan tagit ut. men de brydde vi oss inte om, för vi gick o fikade och sen började bion.
så när vi kom in i salongen sitter de 4 tjejer på våra platser. och dom hade köpt dom platserna. så jag o vera gick till kassan o sa de, så tog de typ fem minuter innan vi fick 4 nya biljetter. hahaha så jobbigt..
men filmen va värd de hahaha....

OJ VAD LÅNGT INLÄGG.
aja, imån har jag inte bestämt vad jag ska göra, o på söndag kanske jag ska till stan med mamma :) ska hämta våra goodiebags man skulle ha fått på stadium kvällen, men dom tog slut så vi skulle få våra efter nåra veckor. så nu har dom kommit :)

nu måste jag ställa tillbaka alla mina saker städerskan har ställt på fel plats, för dom va ju här idag :)

Kommentarer
Postat av: vera

HAHAHHA

oj

långt

ASSÅ HAN VAR JU HELT EFTER :s

aja, kul hade vi (L)

love u

2010-02-12 @ 23:09:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0