robin har 5årskalas

hejjhej (: ska snart ut till lekstugan( jag, pacu ochhennes kompis ella ska ha de som en korvkiosk ) och sälja korv xD hahah dom får monopolpengar så kommer dom och köper en dricka och en korv. hihi. de är 10 barn, 4 eller 5 år och dom låter väldigt mycke! haha kommer typ ha tinitus senare.. lägger in bilder sen kanske om mamma och pappa lägger in dom.  snart ska  dom ha fiskedamm, hahah! igår när vi skulle måla skynket så skulle jag skriva "fiske-damm" på. först så skrev jag fise, hahah så de blev lite fel. sen fick de inte plats 2 M , så om jag inte skulle sett att de bara stog fise och inte ändrat till fiske, så skulle de stått "fise-dam" . hahaha xD jag tyckte de va lite kul . ja nu måste jag gå, hejdå (:


systrar i jeans

hej hej (: kollar på systrar i jeans ( hahah tror den heter så ) den kom på tv för nån dag sen, men orkade inte kolla så jag spelade in den och nu sitter jag och kollar. tävlingen i onsdags gick jätte bra :D mathilda måste skicka bilderna som hon tog. och i torsdas så red jag igen. haha, de gick väl ganska bra de mä (:  och idag hade vi so prov. skulle pluggat oså igår, men så hittade jag inte min bok. så jag var lite oförberedd idag, men det gick lite bättre än vad jag hade trott. men nu ska jag se klart på filmen. puss !


tror jag börjar bli sjuk ...

hejhej! ida har vi haft orienteringsdag i skolan. 4-6orna åkte till slottskågen medans 7-9or åkte till skatås. det gick jättebra för mig och mathilda :D haha, tog alla ( om vi tog rätt ) kontroller på lite mer än en timma :) hihi. sen efter så åkte jag och mathilda hem, hon åkte hem till sig och jag åkte och hämtade min lillebror. hämtade han runt 12 och nu kom pappa hem så typ 4-5 timmar har jag passat han .. men iaf nu sitter vi och kollar på "guldkompassen". hehe.
och jag håller påa tt bli sjuk .. va de typ ida, men jag åkte till skatås endå (: hihi, duktigt va mig tycker jag xD men vid vissa tilfällen spydde jag nästan ... men jag måste bli frisk! dricker massa mediciner. för att imån så skajag tävla:D hihi. jag, hanna, mathilda och kanske paulina ska göra de. skulle igentligen ha kiowa, men hon va "full"bokad så jag fick ta musse,igen haha.
hästarna på gården, hehe.

- kiowa, varmblod. - molly , holländsk ridponny. - krickelin (kricken) , gotlandsruss. - romeo, gotlandsruss. - ronja, gotlandsruss. - natalie , svensk ridponny. ( privathäst ) - mostasch (musse( , tinker. - zingo, korsning
- pontus, norsk fjording.

finns några mer hästar, men har inte bild på alla. och några av hästarna är privata (;


igår åkte jag till stan , själv. ingen ville följa med mig. hittade inte jackan på lindex, finns inte kvar nånstans imin storlek! haha så jag gick runt lite i några affärer och sen hitta jag en på hm (: ( finns inte inne på hemsidan,  men den e nästan samma )
- den e lite mörkare, och har dragkedjor på dom fickorna längst ner :D

imån har jag prov i tyska oxå .. och jag ska va klar med min engelska ..ska redovisa den! haha lycka till till mig (:
puss ! ( hinner kanske inte skrivaimån efftersomjag ska tävla oså.. )


moe &maja

hejhej! moa &maja är här och vi kollar på topdog . haha. har precis varit på backaplan med mamma, hittade en ganska fin skinnjacka på lindex. men den fanns inte i min storlek  så jag ska åka till stan och köpa den ist (: hihi. snart så ska vi kanske baka lite . 


alla mina bilder är borta .. så jag kan inte lägga upp så mke bilder, ska försöka ta mke bilder !

H E J D Å ! ( :


freaky friday

hejhej, sry för dålig updatering! men ugår va jag med maja, sov över där oxå (: sen ida har jag känt mig lite dålig .. har varit ute och solat lite, kollat  på reprisen på vma och spelat lite guitarhero. haha de va länge sen ! men nu sitter jag här framför paus data och kollar på freaky friday med ostbågar. mums, haha. lägger in lite bilder oså imån . P U S S !

lääxor -.-

helluu. sitter i min sköna soffa med datorn och läxor. håller fortfarande på med engelskan, måste bli klar imon ! sen har jag so till imon oxå .. såjag hinner inte skriva så mke, måste duscha oxå. skriver imopn igen, puss!


hejhej.

maja gick precis, hon och mathilda har varit här och pluggat. vi pluggade engelska. vi ska börja att redovisa på onsda, och jag måste börja träna. detta har varit skitsvårt! har tagit as lång tid, och vi har jobbat mke med det. så nu måste jag plugga in en 5 min lång text i huvvet. man får bara ha typ 10 stödord eller nåt.. jaja, får ju hoppas att de går bra. (: gick in på mtv.se för att se VMA. men de gick inte .. hoppas de går imon. :) iaf, på hemkunskapen ( saknar dig vera ! haha ) så gjorde vi nån purjolökssoppa. eller negin gjorde den, och den blev faktiskt god :D så gjorde jag smulpajen med äpplen , som blev bäst. hahaha. hade ingen kamera så jag kund eine ta kort ): men de ska ändras på ! ska börja ta med kameran till skolan :D haha. imån ska jag nog till stan med maja efter skolan, ska köpa sockar till gympan oså och en halsduk. om jag hittar ;) här har ni new moon trailer nr 3! haha, samma som förra men mke bättre kvalite. (nån annan som tycker att dom ska släppa filmen tidigare ? haha, dom har ju redan visat så mke av den .. )

Movie Trailers - Movies Blog


skolan ...

Tjaa! är i skolan nu, har precis varit i bamba. så nu har vi bamba rast :) sitter här med hanna, maja &negin. i morse gick jag hem till maja för att hon skulle locka mitt hår. men hon platta de ist. jag ÄLSKAR hennes plattång! den e såå bra. nu ska vi ha SO sen hemkunskap, &vi ska baka paj!! :D sen efter skolan ska jag och maja plugga ... sen se på MTV VMA. missa de igår, orkade inte va uppe hela natten. hehe. MEN GREEN DAY VANN! WOHO:D haha. nu ska jag gå på lektion (: H E J D Å ! , bajs.

SÖTNOS! §§§§§. haha, alexander graham bell.


NEW MOON !

hejhej (:
sitter och svarar på lite kommentarer som jag fått, och kollar in på en blogg. där har hon lagt ut mera klipp från new moon :D hahah, 

hihihi. ha en bra kväll (: P U S S !


Med Maja & Mathilda

Hej bloggen(:
idag har jag varit med maja och mathilda, typ hela dan. men först vid 11 va jag i kyrkan:)där träffade jag bea och hanna. dom berättade lite om konfirmanden.. sen gick jag och hanna hem till mathilda och lite senare kom maja. vi spela in en film, haha. sen åkte vi upp till maja och fika, äppelpaj och kladdkaka(: haha.. sen har vi kollat igenom blink videon typ 3 gånger oxå hehe. snart ska jag hem.. ska göra lite engelska och sådär.
hejdå:)


lite av våran video?

lite ändring

hejhej (: har ändrat lite i bloggen, designen. lite runt inläggen oså (: tell me what you think ..:P iaf, ida ska jag nog va med maja. skulle varit med mathilda,men hon kunde typ inte för att hon ska passa sin lillebror. haha, 6jag passar min hund.. för att min syster är hos en kompis, mamma tränar och min pappa &lillebror är och försöker sälja våran båt! :D om de går, så ska vi få ny nästa år. yey (y) haha just nu har vi en liten skrutt till båt.. ska isf köpa ne större och mke snyggare! och nästa år e de typ bestämt, vi ska till egypten när pappa fyller år. ska va där i typ 2 veckor ( om mamma &pappa inte byet i sista minuten igen .. ) &på sommaren ska jag nog åka på språkresa med maja, moa &vera:D hoppas de blir så . skulle bli jätte kul isf. men hu måste jag gå, om jag ska hinnafixa mig innan maja kommer :p P U S S !


plugg, ..

hejhej. just nu sitter jag i majas säng och bloggar . :P sk egentligen inte göra de, men jag gör de endå. måste egentligen plugga engelska, måse träna och skriva klart för att nästa vecka redovisa. ska hem till vera sen för att kolla på idol och mysa med tjejorna <3 stackars moa som är sjuk, fick ställa in sin londonresa och allt. KRYA PÅ DIG ! <3 aja, nu måste jag sluta. haha. H E J D Å ( :


är i skolan..

hejhej (: sitter här framfrör datorn med neggan. maja &vera sitter sitter vid datan breve mig (:
någon som såg idol igår ? HAHAH.. kolla veras blogg så fattar ni vad jag menar (: H E J D Å ( :

090909

hejhej! är i skolan nu, &jag har engelska. igen , haha! håller fortfarande på med "Gothenburg" , &vi ska vara klara snart.. tror nog inte att jag komemr hinna . för man ska skriva i fem minuter &jag har skrivit i 1.45 minuter.. jaja. senare efter skolan har jag finska.. usch! finska e så svårt! haha. men nu mste jag arbeta . H E J D Å !

( HAHA! jag &vera är bäst på paint.. kolla sj här (: )


hejhej,

hejhej, sitter &kollar på CSI Miami.. har gjort läxor &städat rummet. hade rolit uppe vid dammen, hade inte kameran med mig men jag tog lite bilder men mobilen. (;
- vera innan dammen (:
- so cute!
- vera påväg upp där hon nästan dog
- vera där uppe där hon nästan ramla ner &dog ...
- såsöt.
- snygging
- <3
- &hon försöke att komma ner
- det gick inte så bra.. så hon dog ): ahahah skoja ba :p
- sen satte vi oss under trappan (:
- såsöta.

de va nästan alla bilder (.

p U S S ! ( :

, haha hitta en bild från gympan. såhär mke kämpar vi! hahah

(i förra inlägget va de maja somskrev (: )


bilder från fredas...

hejhejhej (:
är hos maja nu, &vi ska snart träffa vera &gå upp till dammen. vi ska la talite kort osådär.. bloggar senare . kanske (: har mke läxor :p
men här kommer bilder från när jag &mat sov över hos maja (:


bubblor (:


LJUS


mathildi.


COLAA!!!!!!!!!!!!!<3


mathilda & jag


haha jag & mathilda (:


b&j ofc:DDDDDd


FILM


vi kollade på albert och herberts (<3) JUL:D hahahaaaaaaaaaaaa <3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3  maja(L)dom


haha självutlösare.


jag på morgonennu ska vi gå till vera
hejdå:D


hejhej.

helluhellu! är i skolan nu, har rast. men rasten är slut om 3 minuter så jag måste skynda mig! haha. har precis haft läsning &nu ska jag ha svenska. sen slutar jag :D sry, no update yesterday! men jag typ hade inte tid, för jag ´va på möte för språkresa. ska kanske åka till england om någon åker ed mig (: ska bli skitkul! updaterar sen igen när jag kommit hem (:
P U S S !


priveliged

hejhej (:
kollar på priveliged nu, men nu va de slut så jag ska kolla på trollkarlens hemligheter. men jag har engelska att göra oxå.. måste bli klar nästa vecka &jag har typ mer än hälften kvar.. måste skynda mig! haha. men nu ska jag duscha. P U S S ! ( :

haha maja tog bara cpbilder på mig och jag fick inte lägga in nån bild på henne så.. haha. moa, om du tog en bild på svampbob så skicka den till mig ! (:

NICKELODEON DAGEN

hejhej (:
har precis kommit hem till maja, &vi ska snarft till liseberg. de är nickelodeon dagen ida, så de ska vi kolla . haha. vi ska åka dit typ om en halvtimma, sen mäter vi några kompisar där. haha, vet inte en vilka de är. men de r fint väder ute, så de kommer nog va ganska mycke folk där. typ propppfullt. men iaf, igår hjälpte maja mig att ändra desigen till min blogg (: hhaha, va skulle jag göra utan dig ? blev lite blått tema, &hon gjorde min header som blev skit bra (: hehe. men hiss eller diss med blått ? (: HISS tycker jag haha :P kommer nog inte att uppdatera sen, kommer nog va på liseberg ganska länge .. &sen har jag läxor att göra som jag glömde att göra igår.. P U S S ! (:


in the city :P

tjohej! har nyss kommit hem från stan, va där med maja &hennes mamma (: köpte två tröjor,en från hm &en från gina. har haft de jätte mysit, båda ida &igår (: kollade påfilm &åt ben&jerrys, men innan de hade vi lite spa:D haha bastade &bubblade i majas badkar. maja &mat får skicka bilder till miog, glömde min kamera. åt bohemian rasperry &strawberry cheescake. jag &mat delade på 2 st.  mumsit, haha. somna runt halv 2, &blevväckta först av malte typ 20 över 9 &sen kom majas mamma vid 20 i 10. så gickvi upp &åt frukost, sen gick jag hem &fixa mig för att åka till stan. vi åkte först &lämna av mathilda &sen iväg till stan. först in till cubus, 30% i hela affären bara ida. men jag hitta inget, men maja köpte jeansleggings. hon  har typ 4 eler 5 &jag har två... he. sen gick vi till hm &jag köpte denna,

haha tröjan då, hm 99 kr.
sen gick vi till arkaden & vi gick för att fika, fröken olsson. lite dyrt men jätte gott.  haha när jag tog kortet såg jag inte sugröret.. men tråkiga maja vill inte vara med på bild. jag åt en ost&skinka panini med cola att dricka &en choklad muffins. gissa om jag blev mätt!
efter de gick vi in till gina, där jag &maja köpte en varsin tröja. denne köpte jag vill ha! he

ska nog göra lite engelska nu, sen sims. haha. H E J D Å ! : )

( för er som missat true blood http://svtplay.se/v/1667924/true_blood/del_1_av_12?cb,a1364145,1,f,-1/pb,a1364142,1,f,-1/pl,v,,1674198/sb,p115183,1,f,-1 )


b&j-day

hej, vad gör ni? jag är hos maja och väntar på mathilda. vi ska sova här. mathilda är på candy och köper BEN&JERRY'S + film. hähä:) vi ska ha spa, igen... haha typ samma som med moa för nån vecka sen(:här kommer bilderna från tävlingen i onsdags;)


- mathilda hos kaninerna, hehe:)

 - jag i stallet (:

 - hahaha mathilda :D

 - maja borde bli konstnär :)

 - jag&musse

 - HAHA, maja och mathilda år 3 st. och jag 2:)

 - mathildiiiiiis

 -jag

 - hoppar

 - hopp


 - sötisar (mathulda helsar: JAG BJUDER!!!!)det får räcka, nu ska vi ha spa. ses.


PUUUUUUUUUUUUUUUUUUSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS!!!!!!


in school..

heihei!

är i skolan, har engelska igen (: som igår.. haha. men de e de enda ämnet där vi får använda dator. (: snart slutar lektionen, efter de har vi läsning. sen slutar vi :D då ska jag upp till stallet för att rida, ska ha lektion. &nästa månad kanske jag &mathilda ska hyra varsin häst (: om de går, så ska jag ta kiowa och mat musse (: hoppas de går, haha. nu måste jag gå (: skriver senare ( om jag inte e för upptagen med läxor .. )  P U S S ! : )


sminkar miig.

heei!

håller på att sminka mig, men jag har på datan för musik så jag tänkte att jag kunde innan jag stänger av (: kommer säkert lägga in bilder från igår, om maja bara skickar dom till mej :D hahah. har läsning nu på morgonen, &jag läser en jätte bra bok :D död tills mörkret faller ( dead until dark ) &tv serien går ju på tv! nån som ser den ? true blood. de är 14 avsnitt, &jag tror de e bara från den första boken. kommer säkert avsnitt till dom andra böckerna med haha, eller hoppas jag iaf (: &igår när jag låg i sängen &kollade på tv, så ser jag en SPINDEL ! &jag gillar inte spindlar, &den va as storr så jag blev lite rädd. haha. så jag sprang till köket för att hämta ett glas att fånga spindeln med. de lyckas jag me iaf, men sen kommer de en till som är ännu större! sprangtill köket för att hämta ett till glas. lyckades fånga den med.  men den kommer de EN TILL ! sprang till köket igen, då hämtade jag endå 2 glas så jag skulle slippa springa en gång till ifall de kom en...så jag fångade den med men de verkade vara den sista. men de visste inte jag, så jag va skit rädd påkvällen &typ tänkte att de skulle komma fram massa när jag sov &dom skulle typ komma upp till min säng. men de va tur att de va den sista, ahaha. sen så somnade jag ( äntligen efter att ha vart vaken i en timma ) så jag har inte sovit så mke som jag brukar så jag e ganska trött... jaja (:
- min frukost (:

hinner inte lägga in flera bilder, men de kan jag göra sen :D V I H Ö R S ! ( :


hemma nu,

hejhej,

sitter här och deppar.. fickinte pris, rev ett hinder haha . jaja, ska tävla nästa vecka oxå.¨ska hoppa 60cm tror jag.. väntar på att maja ska logga in &skicka alla bilder hon tog på mig. haha, nu börjar vänner så ska gå nu (: H E J D Å ! ( :

- alfons sitter &läser den nya FRIDA

- haha :P han blev sur på mig när jag tog den ifrån han (:


i skolan

hejhej, är i skolan. har engelska &vi sitter på datan &våran fröken e inte här, så tänkte blogga lite snabbt (: vi har ett projekt i engelskan, vi ska vara typ guider för våran fröken, vi ska prata om göteborg men allt måste vara på engelska &de ska vara 10 min långt. går inte så bra, har bara skrivit 1½ min.. vi ska vara klara nästa vecka. jaja, snart slutar lektionen sen ska vi ha tyska .. sen e de lunch sen nåra lektioner ( kan inte hela schemat i huvvet än ) &sen slutar vi. då ska jag hem &äta något sen ska jag upp till stallet för att göra iorning för att sen tävla !:D hopas att de går bra , haha. men nu måste jag gå, slutar nu!    P U S S !


tittar på tv.

hejhej!

sitter här &kollar på tv. kollar på femman, hon som nu har 14 barn. hon har nyss fött åttlingar (!). gud hur orkar hon, nyss visade domhon när hon satt i sin dubbellsäng som va full me nyföddaskrikande bäbisar, sen hade hon lite större barn som grinade. gud, de skulle jag aldrig klara av! men iaf, ida så va de våran kortaste dag i skolan. vi började 9.40 &slutade typ 14.20 eller nått. efter skolan åkte vi till coop,för att maja skulle kopiera sin skåpnyckel. tittade in lite på djuraffären, &gallerix. ska åka dit eller nåt för jag måste ha en kalender. sen fick vi skjuss av majas mamma hem igen, &då skulle mathilda upp till stallet. jag skulle ha följt med, men vi blev kvar på coop ganska länge &jag va tvungen att städa.. så jag kunde inte följamed, &på första lektionen galloperar hon! :D go mat :p kkanske kan följa mednästa gång ist (: imån ska jag tävla oxå,hoppning :) hoppas de går bra. jao, de va typ allt ida (: nu måste jag gå, haha måste sova nu om jag ska kunna gå upp imån! :p G O N A T T ! (:


(:

hejhej! tänkte skriva ett kort inlägg, ska snart till  skolan. har gympa nu på morronen så jag åker i gympakläder.. hihi. ska till maja, vi får skjuss av hennes mamma:D lyssnar på Black Eyed Pies- bom bom pow. älskar den låten (: senare efter skolan ska jag med mathilda upp till stallet, hon ska börja rida :D men sen måste jag skynda mig hemför att jag ska passa robin ..  men nu måste jag gå om jag ska hinna, hehe. puuuuuuuuss <3 


RSS 2.0