bad update !?!

tjena! haha, på humör ida (: men dålig uppdatering ( igen ). men vi har så mke saker med skolan! och ibland har jag ingen lust att sätta på datan, haha. blir bara lessen när jag tänker på att alla mina bilder är borta. men nu är jag på bra humör, så jag ska inte bli lessen. hehe.
iaf, ida fick vi lite betyg på saker. vi fick tilllbaka tyska proven, gick ganska bra (: men jag trodde de skulle gå bättre... 100 va totalpoäng. 50- G, 80- VG, 95- MVG.  jag fick 85.5 (: &vi fick veta vilken bedömning vi fick på engelskan. vi hade ju ett projekt där man skulle skrive en lång text om göteborg, sen läsa upp den utantill med några stödord. jag fick MVG :D:D:D haahaha. & vi fick tillbaka skolfotona. blev SKITDÅLIG!!!!!!!! gud ): har värsta finnen och jag har för mke puder i ansiktet ): fanfanfan.

måndags: va i skolan, hade hemkunskap sen. vi bakade bröd som blev äckligt! haha , eller inte äckligt men de smakade ganska mke av en krydda. sen följde jag med hanna till hennes ridskola. första gången :D - hanna (: hade int emed kameran, så de fick bli mobilen. sså de blev siddiga bilder.

tisdags: hade utesprigning i skolan, jobbigt! sen va jag nog bara hemma och pluggade. och jag passade min lillebror en stund oxå (:

onsdag: skulle haft finska men min lärare var försvunnen! haha, letade överallt men hittade henne inte.:s haha6 de va säsongspremiär av greys anatomy! GEORGE DOG !! ): sorligt..

idag: va i skolan och fick proven och dedär. sen va jag och red och stackars maria följde med, hon frös så mke! haha men inte jag! för jag red Kiowa och vi hoppade så hon va väldit jobbig. lyssnade nästan inget på mig. ): men de gick ganska bra iaf :)
och nu passar jag mina syskon för mamma och pappa är på en ståupp grej eller nu va man kallar de.

nu sitter jag här med alfons i soffan och kollar på hogan knows best och ska snart lägga mig. G O N A T T ! ! : )


Kommentarer
Postat av: vera.

du blev jätte fin på skolfotot!

& äntligen uppdatera meeer ;)

tihihiih grattis till super bra betyg med!

puss (L)

2009-10-02 @ 16:23:19
URL: http://reav.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0