skriver på min deckare som inte går så bra..

hejhej. sitter här och skriver på min deckare som då inte går sådär jätte bra. ska lämna in den imån och jag har precis börjat! men imån e de första december, snart jul :D mamma kom nyss in med en chokladkalender. måste nog sätta upp mina julstakar, ahahah hette de så? har glömt. hehe.
såg på fucking åmål ida på hemkunskapen, skulle egentligen gjort lussebullar men vi had evikarie så de fick bli film.
 min chokladkalender:D haha

första advent

hejhej, dåålig uppdatering? mitt internet har varit lite konstigt, väldigt segt osådär. och jag har inte haft tid typ. hehe. men nu ska jag skärpa mig och blogga mer :) va i stan igår o köpte massa julklappar till familjen oså och sen såg vi på idolerna i nordstan:) va fullt me folk, o vi stog där i typ en timme oså sjöng dom bara en låt var, de tog typ en kvart. till mig sj köpte jag en tidning hehe, new moon tidning :) många fina plancher i :D o nue de så att alla mina dokument, alla mina låtar och alla mina bilder har försvunnit IGEN. asså åh va jag stör mig. dom e helt borta, hittar dom ingen stans. så nu har jag inget kvar igen. :(pappa ska nog hjälpa mig och kolla omhan kan hitta allt. men nu måste jag skriva på min deckare som ska in n på tisdag, byye!

rolig lördag?..

hm.. pluggat mest hela dagen, är typ klar med no uppgiften. och har prov i hemkunskap på måndag. imån så e de kyrkan hela dagen så hinner inte med nåt plugg imån ;) iaf, nu kollar jag på family guy och väntar på att CSI Miami ska börja :) och jag vill se new moon igen! måste typ se en film 2 gånger innan jag kommer ihåg filmen o vad som hänt typ.. sämst minne! hahahah. o jag ahr en låt som fastnat på hjärnan, lyssnat på den ca 100 gånger idag...:)

åh vad jag hatar när min dator blir seg! den blir så ibland så de tar 10 min att starta internet typ.. stör mig

new moon :D

hej! har kommit hem från en stund sen, va ju på new moon :D åh den va bra. men på vissa ställen såsåg det lite overkligt ut .. men iaf, den va bättre än twilight . tycker jag :) läntar till trean kommer ut.. hahah.
i skolan gick allt rätt så bra, hostat lite då och då bara , men jag kände mig dålig i mårse men nu e de bättre. bara att jag har ont i halsen.. får jag väl stå ut med. nu kollar jag på oceans 11 för de e paus i idol. gonatt alla :)

buss påväg dit
buss påväg dit
buss påväg dit
en sida av popcorn saken
en sida av popcorn saken
en sida av popcorn saken
en sida av popcorn saken

hehe har inte tatt så mke bilder menmen :)


sjuk fortfarande

hejhej. är fortfaranda hemma och är sjuk, men imån går hag nog till skolan om jag inte har feber! för imån e de ju oxå NEW MOON :d längtar. hiihhii. jo men jag ska nog till skolan imån, för jag kanske ska upp till stallet o rida sen,det är ju sista gången denna terminen och de är en tävling idag:) men ida har jag gjort matte och typ läst lite no, vet inte hur man ska skriva på den där saken. hjälp nån?
mamma bakade cupcakes i tisdags tror jag :) mums! bilden tagen med paus mobilkamera..


fortfarande sjuk

hej! är fortfarande sjuk, men min feber försvinner typ under dagen så jag ska nog gå till skolan imån. har fortfaande mycke hosta men de gör inget ;) maja kommer me lite skolböcker sen, måste plugga så jjag inte missar för mke! men nu ska jag spela sims (Y) så vi hörs :)

SJUK.

hejhej. är sjuk.. hostar hela tiden och har feber. hade feber igår med, säkert när vi va på lägret också för jag mådde inte så bra där heller. kände mig faktiskt bättre förut, men nu är jag sämre igen. hoppas iaf att jag kan gå till skolan imån, vill inte missa så mke. så nu ska jag sova en stund, gonatt :)

hemma igen!!:)

hej:) har kommit hem igen från konfirmationslägret. ar faktiskt haft rätt så kul :) synd bara att hanna blev sjuk o smitta oss :( hhaha. jag har inte tatt så mke bilder, men moa har tatt mer :)men här e nåra

moa första dan :)

första kvällen

mums! :)

hanna gjorde sig en liten koja :)

hhahaha omg jag bjuder!

vi fick gå till kiosken och ta vilken glass vi ville :)

lekplatsen :) hahah

lekplatsen. såsöt :)

lekplatsen :)

buss påväg hem

cassandra tog massor med bilder på alla faddrar :D och en av dom va jakob

men nu är jag sjuk, rätt så mke. kanske inte går till skolan imån. så u ska jag kolla på tv och vila. puss!

 


Fredag den 13:e

hejhej. är i skolan nu och har svenska. skriver på min deckare ;) ville bara säga att de är fredag den 13:e ida!! igår så skulle mathilda rida igen en lektion som hon hade missat och vi va bara tre i min grupp igår så hon kom och red tsm med mig och min grupp :) hoppade och de gick sktidåligt.. hehe. men hörs igen på sönda! puss

flätar håret..

eller pau flätar mitt hår. mamma kommer snart och hämtar mig för hon ska köra mig upp till stallet.
ida hade vi ju innebandy turnering och de gick väl sådär. gjorde nåra mål dom 4sista matcherna men dom fyra första gick inte så bra.. hahaha. iaf, de blev riktigt våldsamt ibland. ramlade och knuffades. imån ska jag på läger och kommer hem på söndag så de blir inget bloggande under helgen! kanske på sönda eller så blir de uppdatering på månda. ha de bra! ;)


ny header kanske ?

funderar på att göra en ny header. den som jag har nu e inte den finaste ;) iaf, hade tyska provida som jag TROR gick bättre än jag trodde de skulle gå. nu sitter jag och pratar i telefon med mathilda och kollar på scrubs. sen kommer de greys och true blood :) hehe. och imån... har innebandy turnering i skolan! kommer nog inte gå så bra för på gympan när vi tränade förlorade vi ganska så stort.. och så har jag ridning så jag kommer kanske inte hinna uppdatera. puss! :)

jag från tävlingen i september, 60cm på musse...


Ugly Betty

hej! sitter och kollar på Ugly Betty och läser den nya Frida i reklamerna ;) sen kommer de desperate housewives och christine.. har varit med maja och negin efter skolan ida :D såg lite på tv och åt glass och läste tidning och gjorde lite matte.. har ju matte prov på freda! och tyska prov imån ;o vet inteom de kommer gå bra, men har pluggat till de oxå iaf.
- nya frida tidningen och så har jag gjort fransk manikyr :)


Farsdag!

hejhej, farsdag ida :) pappa fick lite presenter imårse sen har de väl inte varit så speciellt resten av dagen. gick ut lite med alfons till ängen och tog lite koort.
- vill ha systemkamera! - alfons fick bli min fotomodell.

- förökte få bra bilder på de lilla vattenfallet
-fotomodell ;)
-fotomodell ;)
- haha han hade värsta bra posen och så kommer de en liten regndroppe ivägen och förstör hela bilden :(

nu ska jag kolla på film, de blir och så kom polly eller twilight. vet inte varför fick bara lust att kolla på den! hehe :D hörs nog imån, bye! :)

Family Guy

hej, kollar på family guy. har inte gjort så mke ida, städat lite och köpt pappa en present till imån :) snart ska jag nog kolla på Änglar och Demoner. å rabih åkte ur idol igår!! äntligen.. hahah. nämen han va inte såbra.
- åh, längtar! :D
men nu ska jag kolla filmen, puss!


BILDERNA ÄNTLIGEN :)

Hej :) hahah de va maja som skrev förrut :) hon tycker jag e tråkig när jag skriver.. kanske jag är ? wathever, ändå ingen typsom läser min blogg haha. men här e bilderna iaf :)
- maja =alien. Vera=bratz. Maria= djävul. Mathilda= älva tror jag hhaha
- haahhaha jag=helt mobbad. min lillebror e bäst. vet nnte va han va, typ häxa...
hennes skor va bäst! :D
blev inte så många mer bra bilder, dom flesta utifrån blev suddiga oså.. iaf, nu tittar ja på idol. RABIH SKA UT!!! heheh, men han e inte så bra. o vera köpte en tröja till mig igår, har ingen bild men de stå "I vampires" :) har kommit jätte många vampyr tröjor! heheh hiss tkr ja :)
men nu ska jag göra andra saker, GODNATT :)


hei

hei hei:D nu är jag med maja.

hahaaa.... bästa spelet EVER!!! våran nya idol :) (han till höger, solklart)

men iallafall... ehhhh... :D hiih skoja bara. ahha . skriv., S:maja ta tillbaka. nej, men DUKTIGHT. maja ta billkala.haha bra du stavar asså mja kan du suta

nej men, fick tillbaka NO provet och SO uppsattsen idag. :) fick inte IG på no provet :D:D:D woohoo!! lägger in bilderna från halloween när jag kommer hem sen hehehe..


heiiiii doooo:D:D:D:D

JAAAAAAAAAAAAA

VI SKA SE NEW MOON DEN 20/11 (alltså premiären)!! i'm so happyy. hehehe'


iaf, går hade jag utveclingssamtal och de gick väl ganska bra :) g i alla ämnen och nåra lite bättre typ.. inte hänt så mke mera :) glömt lägga ut bilderna från halloween men har inte haft så mke tid, har pluggat till NOprovet som endå inte gick bra! o nu hinner jag inte heller, haha. ska äta och sen ska jag göra matte och sen duscha ... KANSKE imån om jag hinner, har ju ridningen ;) PUSS! :D


söndag 1.11

hejhej. första nnovember ida :) haha:p hade jättekul igår, lägger in bilder sen för jag e på paus dator nu hehe. ska nog snart åka iväg, för hon simmar oå och nu ska hon tävla. sen när jag kommer hem ska jag nog plugga till NO-provet.. orkar inte :( aja, vi hörs sen ;)


RSS 2.0